#Bouwsector

Vink Bouw Nieuwkoop BV beste leerbedrijf

Vink Bouw Nieuwkoop B.V. is het Beste Leerbedrijf Bouw & Infra 2012. Leermeester Remco van Westerveld (35) uit Ede, werkzaam bij Van Norel Bouwgroep uit Epe, sleepte de titel Beste Leermeester Bouw & Infra 2012 in de wacht en de prijs voor Beste Leerlingbouwplaats 2012 ging naar Jurriëns Monumenten Onderhoud uit Utrecht voor het restauratieproject R.K. parochie St. Franciscus van Assisi in Oudewater.

De Onderwijsprijzen Bouw & Infra 2012 werden op donderdag 27 september uitgereikt tijdens het ‘Fundeon Diner’ in Studio Cé te Almere. Vink Bouw won de overkoepelende prijs Beste Leerbedrijf Bouw & Infra 2012. De jury was onder de indruk van het hoge percentage leerlingen op het totaal van de medewerkers. Ongeveer eenderde van het personeelsbestand volgt in het bedrijf een opleiding. Directeur Rob de Kuiper van Vink Bouw nam de prijs in ontvangst. De Kuiper: “Ik ben ontzettend blij. Wij laten jonge leerlingen begeleiden door oudere leermeesters. Zo verbinden we grijs met groen. Daardoor wordt grijs gewaardeerd, maar groen ook. Dat geeft ontzettend veel energie in het bedrijf.” De crisis is daarbij voor Vink zeker geen reden om minder in opleiden te investeren. “Ik weet niet door wie de crisis is veroorzaakt, maar in elk geval niet door de leerlingen.” Remco van Westerveld was beduusd over zijn verkiezing tot Beste Leermeester: “Het is een zeer eervolle onderscheiding. Ik heb veel liefde voor het vak en dat drijft mij, maar ik had nooit gedacht dat ik die prijs zou winnen.”

Het Beste Leerbedrijf Bouw & Infra werd gekozen uit de winnaars van vier brancheprijzen die eveneens tijdens het Fundeon Diner werden uitgereikt. Vink Bouw won de brancheprijs Beste Leerbedrijf Bouw. Roelofs Wegenbouw B.V. uit Den Ham won de brancheprijs Beste Leerbedrijf Infra. De overige brancheprijzen gingen naar Voegersbedrijf Jans Wildvank B.V. uit Vriezenveen (Gespecialiseerde Aannemerij) en Frencken Scholl Architecten uit Maastricht (Middenkader).

Bron en foto: Fundeon

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.