#Bouwsector

Voordeur openen met smartphone

Nemef brengt met ENTR een vergrendelingsoplossing op de markt waarbij geen sleutel meer nodig is. Met ENTR kan de voordeur geopend worden met een afstandsbediening of met de eigen smartphone.

Nemef ENTR is niet zichtbaar aan de buitenzijde van de deur. De motorclinder bevindt zich aan de binnenzijde (het veilige gedeelte). Aan de buitenzijde zit de vertrouwde mechanische SKG*** veiligheidscilinder, die ook nog met een sleutel te openen is. De cilinder past op vrijwel elke deur die voorzien is van een cilinderbediend slot, zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen; plug & play. Het installeren van de cilinder kost volgens Nemef slechts enkele minuten.

De leverancier speelt met ENTR in op ontwikkelingen als toenemende luxe en wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van een recreatiewoning. ENTR kan op verschillende manieren bediend worden: met een afstandsbediening, pincode, vingerscan of een smartphone. Via Bluetooth 4.0 kan men de deur met een smartphone aansturen.

Veiligheid

Nemef zegt goed te hebben nagedacht over de veiligheid. Alle communicatie tussen cilinder en smartphone wordt beveiligd door middel van een 128‐ bits AES versleuteling. Dit veiligheidsniveau is volgens de fabrikant te vergelijken met dat van internetbankieren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.