#Bouwsector

Wapeningskorven op maat met online tool

Zelf wapeningskorven, stek- en haarspelrekken online op maat maken en rechtstreeks de productiemachine op afstand aansturen. Dat kan met de 3D-wapeningsconfigurator van Betonstaal.nl.

De website bood al de mogelijkheid om betonstaal op maat te calculeren en samen te stellen. Met de 3D-wapeningsconfigurator kunnen aannemers nu dan ook hun eigen wapeningskorven ontwerpen en direct laten produceren. Vrijwel zonder dat er een mens aan te pas komt. Of zoals directeur Johan van Wijngaarden zegt: “What you see, is what you get; daar houden wij van. Vandaar deze online tool. Met de 3D-viewer is direct te zien hoe de korf eruit komt te zien en kun je hem van alle kanten bekijken.”

Bestelmodule

Om een korf op maat te bestellen, voer je diverse specificaties in. Heel overzichtelijk, in de bestelmodule met 3D-viewer. Daar is meteen van ingevoerde specificaties de verandering aan de wapeningskorf te zien. Foute ingaven zijn er direct uit te filteren en dat bespaart alle partijen een hoop vertraging. Zijn meerdere in detail verschillende wapeningskorven nodig? Dan is het mogelijk de eerste korf te kopiëren, vervolgens op ‘Wijzig specificaties’ te klikken en hem aan te passen. De nieuwe korf komt dan als aparte opdracht in de bestellijst te staan. Wie alle voorbereidende werkzaamheden zelf doet, stuurt rechtstreeks de productiemachine aan.

Stek- en haarspeldrekken

Op dezelfde manier zijn ook stek- en haarspeldrekken zijn op maat te bestellen via de 3D-viewer. Al deze functies kunnen na de bestelling nog steeds worden gebruikt. In de bevestigingsmail zitten namelijk links naar de 3D-viewer en tekeningen met specificaties van het bestelde op maat-product.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.