#Bouwsector

Weber Beamix neemt Strikolith over

Weber Beamix uit Eindhoven heeft per 1 september de aandelen van Strikolith BV overgenomen.

Door de krachtenbundeling verstevigt Weber Beamix haar positie op de Benelux markt als producent en leverancier van bouwmaterialen voor de ruw- en afbouw. Het bedrijf is onderdeel van het Franse Saint-Gobain. Strikolith blijft als zelfstandige onderneming actief.

Assortiment

Bas Huysmans, CEO Weber Benelux: “Door de complementariteit van Strikolith ontstaat een breed, diep en dus volledig assortiment van producten en oplossingen voor onze bestaande en potentiele klanten in de bouw. Daarnaast krijgen we middels ons gezamenlijke gevelisolatie assortiment ongekende mogelijkheden om de uitdagingen die bij de energie transitie horen in te kunnen vullen.”

Stefan van Strien, algemeen directeur en eigenaar van Strikolith: “Onderdeel worden van Saint-Gobain betekent geweldig nieuws voor Strikolith en haar medewerkers. Weber Beamix past perfect bij ons gezien de gelijksoortige waarden en bedrijfscultuur. Ook Weber Beamix is enorm toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en hecht veel waarde aan een sterke relatie met de klant. De ideale partner voor ons om continuïteit te garanderen. Hun wereldwijde expertise en uitgebreide netwerk stelt ons in staat om ons zowel in de Benelux als internationaal verder te ontwikkelen”.

De toekomstige directie van Strikolith BV, dat als zelfstandige onderneming actief blijft, zal gevoerd worden door Stefan van Strien en Bas Huysmans (CEO Weber Beamix bv). De komende tijd zal vooral benut worden om synergiën op te zoeken en de bedrijven te integreren. 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.