#Bouwsector

Webinar ‘BIM en open standaarden in de bouw’

Open standaarden zijn essentieel bij het succesvol werken met BIM. Hoe maakt u hier slim gebruik van? Om dit inzichtelijk te maken, houden de Bouw Informatie Raad en SBRCURnet op donderdag 11 december een webinar.

In de bouw wordt steeds meer samengewerkt. Standaarden zijn daarbij van essentieel belang. Zeker bij de inzet van BIM, dat door alle partners in een bouwproject wordt gebruikt. Dankzij een eenduidige uitwisseling van gegevens, kunnen alle betrokkenen in elke fase van het bouwproces gebruikmaken van BIM-tools. Dit leidt tot betere samenwerking, hogere efficiëntie, minder fouten en een plezieriger bouwproces.

Interactief leren uit de praktijk

Om kennis over open standaarden voor alle bij BIM betrokken partijen toegankelijk te maken, houden de Bouw Informatie Raad (BIR) en SBRCURnet op donderdag 11 december het gratis webinar ‘BIM en open standaarden in de bouw’. In deze interactieve sessie van een uur komen deelnemers meer te weten over de verschillende open standaarden en hoe deze de samenwerking in projecten kunnen versterken. Tijdens het webinar kunnen deelnemers live vragen stellen via de chatfunctie. Inschrijven kan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.