#Bouwsector

Webinar over energieneutraal ontwerpen met dakelementen

Constructieve isolerende dakelementen zijn een logische keuze bij energiezuinig ontwerpen voor nieuwbouw of renovatie. Zoals altijd is de detaillering in de ontwerpfase én bij de uitvoering bepalend voor de luchtdichtheid en EPC-winst die het gebouw uiteindelijk zal behalen.

Het webinar ‘Energieneutraal ontwerpen met dakelementen’ van Eisma Bouwmedia gaat in op detailleringen en geeft antwoord op vragen zoals: wat kan er fout gaan? Waar moet ik op letten bij het detailleren? Waar in het bouwproces kan (energie)winst worden geboekt? Het webinar vindt plaats op donderdag 26 september van 12.30 tot 13.30 uur. Deelname is gratis.

Eismaredacteur Jan Maurits Schouten presenteert het webinar en praat met verschillende sprekers, zoals architect Sanne van de Berg, productmanager bij Kingspan Unidek Olaf van Vonno en Jan-Willem Ponjé, algemeen directeur van Bouwbedrijf Ponjé. Deelnemers kunnen vragen stellen die door de sprekers of door andere deskundigen worden beantwoord.

Hier vindt u meer informatie over het webinar.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.