#Bouwsector

Wil de échte bouwvakker opstaan?

De redactie van tv-quiz Wie van de 3 is op zoek naar een bouwvakker. Iemand met passie voor zijn vak en die er graag over praat.

In de vrolijke familiequiz probeert een vast panel van BN’ers – met daarin Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali – te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de waarheid vertelt. Wie is in dit geval de échte bouwvakker?

Beduvelen

Onder leiding van Wendy van Dijk gaat het nieuwsgierige viertal als ware detectives op jacht naar de kandidaat met het bijzondere beroep. Weten alle panelleden die te vinden, of laten zij zich beduvelen door de twee andere kandidaten, die de boel schaamteloos bij elkaar verzinnen?

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze legendarische tv-quiz? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van Wie van de 3. De opnames vinden eind januari/eerste week februari plaats. Het kost je ongeveer een halve dag.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.