#Bouwsector

Wiltec ontvangt rode Safety Sign keurmerk

Wiltec heeft het rode Safety Sign certificaat voor valbeveiliging ontvangen. Het onafhankelijke keurmerk geeft aan dat de specialist de producten, advisering, keuring en onderhoud op het gebied van valbeveiliging prima voor elkaar heeft.

Bedrijven met het rode Safety Sign keurmerk laten zien dat zij de juiste kennis in huis hebben om de veiligheid bij organisaties te waarborgen, op het gebied van werken op hoogte. Wiltec beschikt ook al jaren over het groene Safety Sign certificaat. Daaruit blijkt dat de specialist op alle gebieden voldoet aan de eisen voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het rode certificaat van Safety Sign gaat specifiek over vakbeveiliging. Organisaties die werken met bedrijven die het rode Safety Sign keurmerk voeren, zijn ervan verzekerd dat valincidenten worden vermeden, dat de valbeveiliging periodiek wordt onderhouden en aan de actuele regelgeving voldoet. Wiltec is één van de slechts drie bedrijven in Nederland die het rode Safety Sign certificaat hebben.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.