#Bouwsector

Zaken doen met Duitsland op de BouwBeurs

Bouwbedrijven die meer willen weten over de Duitse markt, of zaken willen doen in het buurland, kunnen tijdens de BouwBeurs 2017 terecht bij het NRW-paviljoen (hal 7, B008).

Zeven bedrijven uit Noordrijn-Westfalen zijn op deze gemeenschappelijke stand van NRW.International aanwezig. Zij komen graag in contact met Nederlandse partners, zoals architecten, bouwbedrijven en handelaren van bouwmaterialen. In het paviljoen geeft de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) bovendien informatie over succesvol zaken doen in Duitsland. De Duitse bedrijven zijn actief in verschillende sectoren; van valbeveiliging en vloersanering tot het produceren van gevelbekleding, kozijnen en isolatieplaten.

Kai Esther Feldmann van de DNHK: “De sterke punten van Duitse en Nederlandse bedrijven verschillen in de bouwbranche. Door samen te werken kunnen zij deze van elkaar benutten om succesvol te zijn in de andere markt. Het NRW-paviljoen op de BouwBeurs is een mooie gelegenheid om te netwerken.”

De BouwBeurs 2017 vindt van 6 tot en met 10 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Bedrijven die interesse hebben in een kennismaking bij het NRW-paviljoen kunnen zich aanmelden via www.DNHK.org/NRW-bouwbeurs. Zij ontvangen een gratis toegangskaart voor de beurs.

1 reactie op “Zaken doen met Duitsland op de BouwBeurs

  1. Dit lijkt mij een uitgelezen kans voor Nederlandse bouwondernemers om in contact te komen met Duitse bedrijven! Eenmaal contacten gelegd is het wel zaak om goed voorbereid de Duitse markt op te gaan, vooral in de bouwsector. Wet-en regelgeving verschillen bij zakendoen over de grens!

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.