#Duurzaam Bouwen

BENG onderwerp van themadag Duco

In 2020 moet de nieuwbouwmarkt Bijna Energie Neutraal (BENG) zijn. Geen gemakkelijke opdracht. Ventilatiespecialist Duco zet aan de vooravond van de BENG-eisen de puntjes op de i tijdens haar themadag op 13 juni.

De bouwkolom de weg van de toekomst wijzen. Dat is wat Duco wil met haar gratis themadag. Dit jaar geënt op de BENG-thematiek. Want wat houdt BENG precies in? Welke regels en normen zijn van toepassing? Hoe krijg je de bewoner mee in het verhaal? En op welke manier kan slimme ventilatie hierin een rol spelen? Het is een greep uit de onderwerpen die op 13 juni aan bod zullen komen.  Jérôme Eijsackers – directeur van adviesbureau Peutz – en prof. dr. ir. Anke van Hal – hoogleraar Sustainable Building aan de Nyenrode Business Universiteit – geven daarbij acte de presénce.

De themadag vindt plaats in de voormalige Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.