#Duurzaam Bouwen

Betaalbaar (bijna) energieneutraal renoveren

Betaalbaar (bijna) energieneutraal renoveren lukt alleen met een integrale en multidisciplinaire aanpak, zowel in de organisatie van de bouwketen als projectmatig. Het Europese project Affordable Zero Energy Buildings (AZEB) heeft een gestructureerde methode ontwikkeld om deze betaalbaarheid stap-voor-stap te realiseren.

Op 15 mei geven leden van het Nederlandse AZEB-team een interactieve presentatie over de belangrijkste praktische stappen voor een betaalbare BENG. Deze presentatie wordt gehouden tijdens de vakbeurs Renovatie in de Brabanthallen.

De bezoeker van de presentatie krijgt:

  • Een overzicht van de belangrijkste middelen om in energieneutrale projecten de kosten te reduceren en de klanttevredenheid te verhogen.
  • Inzicht in de mogelijkheden om woonlasten neutraal te renoveren.
  • Praktijkvoorbeelden van de toepassing hiervan.

Rode draad is de – vers van de pers – 27 staps methodologie die door AZEB is samengesteld. De eerste uitwerking is het praktische werkboek ‘Travel Guide to Affordable nZEBs’. De routemap in dit werkboek wordt uitgereikt aan de bezoekers van de presentatie.

Gratis aanmelden voor de vakbeurs Renovatie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.