#Duurzaam Bouwen

BouwdetailWijzer handboek BENG reserveren

Wie tijdens de BouwBeurs – van 4 tot en met 8 februari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht – een gratis BouwdetailWijzer handboek BENG wil ophalen, kan de publicatie nu reserveren.

Het handboek BENG bevat een uitgebreid onderzoek, waarin de impact van de nieuwe BENG-eisen op bouwkosten en detaillering in beeld wordt gebracht. Deze eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen worden in 2020 van kracht. Naast het onderzoek bevat het boekwerk meer dan 80 bouw- en referentiedetails. Details die stuk voor stuk voldoen aan de actuele eisen op het gebied van duurzaamheid en energieprestatie.

De deelnemende leveranciers zijn onder andere: Kingspan, Renson, Gebr. Bodegraven, BUVA, Duco Ventilation & Sun Control, Reynaers Aluminium, Rockwool, Roval Aluminium, Schöck Nederland, Soprema, Van de Vin ramen en kozijnen, Recticel, Wilms, Nelskamp Dakpannen en Alsecco.

Uitgever van de Bouwdetailwijzer handboek BENG – Archidat Bouwformatie – is te vinden in hal 9 op stand 09.A.110.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.