#Duurzaam Bouwen

Driedaagse cursus Passiefhuis Vakman

Stichting KERN start op 11 februari 2015 een driedaagse opleiding Passiefhuis Vakman in Ede. Bedoeld voor wie uitvoerend betrokken is bij energieneutraal bouwen of renoveren.

De cursusdagen zijn 11 en 12 februari en 4 maart. Op dag 1 staat de interdisciplinaire basis van de passiefhuis-methode centraal. Op dag 2 kiest de cursist voor één van de twee specialisaties: installatie met bijvoorbeeld verdieping in passiefhuisventilatie, of de bouwkundige kant met accent op isolatietechniek en de daarbij behorende bouwfysica. ’s Middags worden twee passiefhuisprojecten bezocht. Op dag 3 staat de gekozen specialisatie centraal, zijn er demonstraties en wordt de cursus afgerond.

Het examen vindt zaterdagochtend 14 maart plaats. Wie slaagt, ontvangt het internationaal erkende en gewaardeerde certificaat Passiefhuis Vakman.

Wetenschappelijke kennis en de bouwpraktijk gaan in deze cursus hand in hand. Begrijpen om te leren toe te passen. Alert worden op de details en de samenhang van de disciplines die bij een passiefhuis een integraal geheel vormen, alles in drie cursusdagen. Meer informatie en aanmelden op Stichting KERN.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.