#Duurzaam Bouwen

DUBOkeur voor keramische binnenmuurstenen

Het complete assortiment Porotherm Poriso volle keramische binnenmuurstenen van Wienerberger is gewaardeerd met DUBOkeur. Daarmee kan de producent aantonen dat de keramische binnenmuurstenen Porotherm PorisoStuc en PorisoDeco tot de meest milieuvriendelijke producten in hun toepassing behoren.

Porotherm Poriso binnenmuurstenen zijn kwalitatief hoogwaardige keramische natuurproducten en gelden als de duurzame oplossing voor binnenmuren. De stenen zijn lichtgewicht, warmte- en geluidsisolerend en snel te verwerken. Krimp- en scheurvrij en geschikt voor dragende- en niet-dragende toepassingen. Wienerberger produceert Porotherm Poriso volledig uit recyclebare grondstoffen. De binnenmuurstenen zijn verkrijgbaar in een Poriso Stuc en een Poriso Deco versie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.