#Duurzaam Bouwen

Dura Vermeer over renovatie op niveau passiefhuis

Een renovatie van monumentale huisjes op niveau passiefhuis in Zwolle. Dura Vermeer voerde het uit en vertelt in deze video samen met de opdrachtgever, architect en bewoners over de bijzonderheden en ervaringen.

Luchtdicht bouwen, hoge isolatiewaarden, kritische uitvoering, zonnecollectoren voor warm water: het zijn enkele kenmerken van het project. Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie renoveerde de monumentale Gasthuizen in Zwolle op basis van de principes van passief bouwen.

Lean planning

Het filmpje geeft een beeld van de werkzaamheden en de communicatie met bewoners. Het project is lean gepland, legt projectleider René Evers uit. Mede om bewoners duidelijkheid te geven. “We hebben dagplanningen gemaakt. Van de eerste tot en met de laatste woning weten we precies wanneer welke bewerkingen gaan plaatsvinden.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.