#Duurzaam Bouwen

E-book energiezuinige dakisolatie

Hoe kom je als consument aan de juiste informatie om je dak energiezuinig te isoleren? Het e-book ‘Een warme jas voor je dak’ van Woontlekker bevat een stappenplan waarmee iedereen zelf aan de slag kan.

Met de dakrenovatie van haar eigen woning als onderwerp van de uitgave, wil auteur Saskia de Jong een einde maken aan onwetendheid en onduidelijkheid in de markt. Veel bewoners weten niet dat je met eenvoudige bouwkundige maatregelen de energievraag van je woning fors omlaag kunt brengen.

Naast de stappen voor de energiezuinige dakisolatie bevat het e-book actualiteiten en kennis over energiezuinig wonen. Maar ook informatie over de Europese afspraken energieneutraal te bouwen vanaf 2020, hoeveel warmte je door een slecht geïsoleerd huis verliest en hoeveel meerwaarde een energiezuinig huis heeft. Aangevuld met de kostenberekening van haar project.

Het door experts gecheckte e-book is gratis te downloaden van Woontlekker, Saskia’s blog over energiezuinig wonen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.