#Duurzaam Bouwen

Eerste complete NOM Keur voor BAM

Ivo Opstelten, directeur Stroomversnelling, Joost Nelis van Bam, Kajsa Ollongren. Foto: Ilse Wolf

BAM heeft tijdens het evenement Energy-Up het eerste complete NOM Keur in ontvangst genomen uit handen van Minister Ollongren en Ivo Opstelten, directeur Stroomversnelling. Een keurmerk dat de energieprestaties en kwaliteiten garandeert die horen bij Nul op de Meter-woningen

Tijdens de eerste editie van Energy-Up werd NOM Keur geïntroduceerd. De keuring verloopt over drie fases: propositie, toepassing en levensduur. Al eerder werden NOM Keur certificaten uitgereikt op een van deze onderdelen. BAM is de eerste bouwer die het complete certificaat ontvangt.

Drie woningen per dag nul op de meter

BAM is NOM-aanbieder van het eerste uur en tovert inmiddels drie woningen per dag om naar nul op de meter. Joost Nelissen van BAM: “Ik ben ontzettend trots. Het is fantastisch dat inmiddels is gebleken dat de woningen niet alleen technisch op orde zijn, maar ook de prestatiegaranties worden waargemaakt. Bewoners worden blij van hun woning en de meeste mensen krijgen zelfs geld terug op hun energienota. Een geweldige stimulans om door te gaan. We móeten van dat aardgas af. Dus ik wil iedereen hier dan ook meegeven: kom in beweging, ga aan de bak en zorg dat je volgend jaar ook op dit podium staat! De urgentie is er.”

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.