#Duurzaam Bouwen

Excursie naar baksteenfabriek tijdens de DGBW

Tijdens de Dutch Green Building Week 2016 houdt de vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB) een excursie naar een baksteenfabriek, zonnepark en kleiwingebied.

Nederlandse klei wordt gebruikt voor de productie van keramische bouwproducten zoals baksteen en de keramische dakpan. Wat is de impact van kleiwinning? Draagt het bij aan natuurontwikkeling, biodiversiteit of het tegengaan van overstromingen? Wat doet de keramische industrie aan duurzaamheid, proces- en productinnovaties om emissies te voorkomen en het gebruik van fossiele brandstoffen te beperken?

Adviseurs, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, corporaties en studenten die dat willen weten zijn welkom op donderdag 29 september van 10.30 uur tot 14.30 uur in Azewijn. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Aanmelding is wel vereist en kan via info@knb-keramiek.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.