#Duurzaam Bouwen

Geïsoleerde en kierdichte brievenbus

Een geïsoleerde en een tochtvrije want kierdichte brievenbus. Dat is de Homebox. De brievenbus is groen, architectonisch, volledig recyclebaar en 100% Nederlands in zowel ontwikkeling als productie.

De Homebox is voorzien van twee kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, die een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. De brievenbus haalt een U-waarde van 1,23 W/m2.K, zo is gemeten door bouwfysisch bureau Peutz.

Montage

geïsoleerde en kierdichte brievenbusDe brievenbus past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, die met twee schroeven van binnenuit te monteren is. Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38-70 mm. De brievenbus wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

Renovatie nul op de meter

In opdracht van IBS Renovatie uit Nieuwegein is de Homebox geleverd aan een nul-op-de-meter renovatie in Oostvoorne, uitgevoerd door Hazenberg | TBI voor Woonstichting Westvoorne.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.