#Duurzaam Bouwen

Groene stroom op alle projecten Lokhorst

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling stapt voor haar bouwplaatsen over op écht groene stroom van energieleverancier Pure Energie. De stroom waarop het Beverwijkse bouwbedrijf voortaan draait is rechtstreeks opgewekt door zon- en windenergieprojecten in Nederland.

Hiermee sluit Lokhorst volgens eigen zeggen aan bij een relatief kleine groep bouwbedrijven die start met het benutten van 100% duurzame energie uit eigen land. Cees Bakhuys, adjunct-directeur Productie bij Lokhorst, ontving uit handen van ex-profwielrenner Joost Posthuma, accountmanager bij Pure Energie, het officiële certificaat van de duurzame energie. De eerste bouwplaats van Lokhorst waar duurzame energie wordt afgenomen ligt in Barneveld. Vanaf 2016 draaien alle bouwprojecten op Pure Energie.

(Foto: Jan Willem Dragt)

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.