#Duurzaam Bouwen

iSoEasy Pro Hellend Dakplaat ook in 128 mm

Kingspan Insulation heeft de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat een nieuwe dikte meegegeven. Met de 128 mm kan bij renovaties een Rc-waarde van 4,5 m2·K/W worden gerealiseerd.

De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is bestemd voor het aan de binnenzijde na-isoleren van hellende daken. De oplossing combineert isolatie en afwerking, waardoor zolderruimtes snel geïsoleerd en afgewerkt kunnen worden. De PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern is aan twee zijden voorzien van een alu meerlagen complex. Eén zijde heeft een stootvaste witte zichtzijde.

Verduurzamen

Door het assortiment uit te breiden met de nieuwe dikte van 128 mm helpt Kingspan Insulation woningeigenaren bij het efficiënt verduurzamen van woningen. De relatief dunne plaat met de hogere isolatiewaarde zorgt ervoor dat er beter kan worden geïsoleerd, zonder dat er detailaanpassingen nodig zijn. Daarnaast kan de verwerker dankzij het verwerkingsgemak in korte tijd een hellend dak van isolatie voorzien.

Compleet systeem

De dakplaat is verkrijgbaar als compleet systeem, inclusief profielen, schroeven en zwelband. Behalve in de nieuwe dikte is de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat ook verkrijgbaar in 60 mm (Rc-waarde 2,54 m2·K/W), 82 mm (Rc-waarde 3,27 m2·K/W) en 100 mm (Rc-waarde 3,87 m2·K/W).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.