#Duurzaam Bouwen

Kenniscentrum Gebouwde Omgeving bevriest activiteiten

Het bestuur van Kenniscentrum Gebouwde Omgeving (KGO) heeft besloten de dagelijkse activiteiten te bevriezen per april 2018.

KGO is een initiatief ontstaan vanuit Bouwend Nederland afdeling Zuid Oost Gelderland, met Uneto-VNI regio oost. Sinds 2016 is KGO als platform actief voor het midden- en kleinbedrijf voornamelijk met activiteiten binnen de bouw- en installatiebranche gericht op de energietransitie en het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Kenniscentrum

De oplopende economie zorgt er nu anno 2018 voor dat het midden- en kleinbedrijf volledig haar focus heeft op het realiseren van alle klantvragen. KGO is opgericht om in samenwerking met het midden- en kleinbedrijf te komen tot optimalisaties in de energietransitie. Marktpartijen pakken dit nu zelf op.

Het fundament van KGO staat er zo voor dat het in de toekomst snel opgeschaald kan gaan worden indien de marktpartijen (het midden- en kleinbedrijf) hiertoe behoefte aan hebben. Gezien het voorgaande heeft het bestuur nu besloten om de dagelijkse activiteiten tijdelijk te gaan bevriezen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.