#Duurzaam Bouwen

Kennisevent nZEB-tool: nauwkeurig energieprestaties voorspellen

Foto: KERN

Kennisinstituut KERN houdt 21 maart een kennisevent in Culemborg over de nZEB-tool. Met deze tool kun je de energiebalans van een gebouw integraal doorrekenen en de energieprestatie nauwkeurig voorspellen. De tool is aan een sterke opmars bezig in ons land en wordt door steeds meer marktpartijen als onmisbaar ervaren om energieneutraal te bouwen.

Deelnemers worden er in één middag over bijgepraat in het licht van de huidige en verwachte marktontwikkelingen. Deze middag vindt ook de officiële overdracht plaats van de nZEB-tool door ISSO aan Kennisinstituut KERN.

Kennisinstituut KERN is thuishaven van de kennisoverdracht en ontwikkelingen rondom de nZEB-tool en sinds begin 2019 het verkoopkanaal en tevens de serviceverlener. KERN is van begin af aan nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nZEB-tool in ons land. Het nauwkeurig willen voorspellen van energieprestaties in combinatie met garanties op het werkelijke energieverbruik betekent een opmars voor de tool die dat waarborgt. Doel van de bijeenkomst is daarin geïnteresseerden te laten kennismaken met de nZEB-tool.

Overdracht nZEB-tool door ISSO

Licentiehouders nZEB-tool en andere belangstellenden doen tijdens deze bijeenkomst praktische informatie op over de tool. Dat geeft hen inspiratie hoe je zelf kunt inspelen op de actuele ontwikkelingen in de markt. Tevens krijgen enthousiaste gebruikers van de tool het podium. Na het inhoudelijke deel van deze bijeenkomst en overdracht van de tool door ISSO is er een borrel. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.30 uur.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.