#Duurzaam Bouwen

Lancering concept-routekaart ventilatie en luchtdichtheid

Op kierenjacht in de bestaande bouw. (Foto: Paul Diersen)

Op maandag 31 januari introduceert TKI Urban Energy een concept-routekaart voor ventilatie en luchtdichtheid. De online lancering begint om 13.00 uur.

Duurzaamheid stimuleren

TKI Urban Energy, een organisatie die duurzame innovaties in de bouw stimuleert, kwam vorig jaar al met een routekaart na-isolatie. Na deze introductie kregen ze veel vragen over ventilatie en luchtdichtheid. Daarom werd besloten een tweede routekaart te maken. Deze routekaart vormt een aanvulling op de routekaart na-isolatie, maar kan ook op zichzelfstaand worden gebruikt.

Webinar

De routekaart ventilatie en luchtdichtheid is bedoeld voor energieadviseurs en uitvoerende partijen. Het stappenplan kan samen met bewoners worden doorlopen om een woning duurzamer te maken op het gebied van ventilatie en luchtdichtheid. Op 31 januari wordt de concept-routekaart gepresenteerd tijdens een webinar. Aanmelden kan hier. Op basis van de input tijdens het webinar wordt vervolgens een definitieve versie gemaakt.

Lees ook:

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.