#Duurzaam Bouwen

Lokale merken CRH onder één naam

CRH Bouwmaterialen – met lokaal sterk gevestigde namen in de bouwmaterialenhandel – wordt BMN Bouwmaterialen. Een nieuwe naam waarmee het tot de CRH-groep behorende bedrijf onder één identiteit de markt gaat betreden.

Door deze naamswijziging breekt een nieuwe fase aan voor de vestigingen van Stoel Van Klaveren, BBN, De Boo, Van Neerbos, BMN, NVB Ubbens, Bakker Nijboer, Erven Feenstra en Van Buren. Aan het einde van dit jaar prijkt op alle gevels het BMN Bouwmaterialen logo. “Een overgang die antwoord geeft op de toenemende vraag naar centrale marktbewerking en duidelijkheid”, aldus Jan Boon, algemeen directeur van BMN Bouwmaterialen.

“Wij zijn heel erg trots op onze lokale bedrijven, waarvan er een aantal al honderden jaren bestaan. Tegelijkertijd beseffen we dat wij de voordelen van fijnmazige distributie wel in huis hebben, maar dat dit onvoldoende zichtbaar is voor de markt. Nu kunnen we onder één naam en één identiteit landelijk naar buiten treden.”

Op de foto een impressie van de nieuwe huisstijl.

1 reactie op “Lokale merken CRH onder één naam

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.