#Duurzaam Bouwen

Luchtdichtheid cruciaal voor energiezuinige bouw

Op de Bouwbeurs, van 4 tot en met 8 februari, staat ventilatiespecialist Duco met diverse producten die zorgen voor een gezond binnenklimaat. Zo introduceert het nieuwe ventilatieroosters, die inspelen op een goede luchtdichtheid. Iets wat cruciaal is geworden om energiezuinig te bouwen.

Zonwering

Daarnaast richt de fabrikant zich ook op zonwering. Zo toont het de DucoScreen Front 150 en de DucoScreen Front 150 CAP. Deze voorkomen oververhitting van de woning. Bovendien bespaart het veel op mechanische koeling. De twee zonneschermen worden onzichtbaar geplaatst in de spouw. Voortaan kunnen hierbij breedtes en/of hoogtes tot zes meter in FIX uitvoering bediend worden. De montage en het onderhoud gebeuren volledig van buitenaf. Het geheel zorgt voor een aangenaam gevoel binnenshuis mét behoud van zicht naar buiten.

Ventilatiewarmtepomp

Het afgelopen jaar startte Duco de commerciële uitrol van de ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco. De afgevoerde ventilatielucht van deze ventilatiewarmtepomp wordt gebruikt als duurzame warmtebron voor verwarming en warm tapwater. In combinatie met het all-electric pakket is de DucoBox Eco een complete oplossing die honderd procent ontzorgt.

Duco staat tijdens de Bouwbeurs in hal 8, op stand E072, in de Jaarbeurs in Utrecht.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.