#Duurzaam Bouwen

Mebin garandeert duurzame betonmortel

Betonmortelfabrikant Mebin heeft een wereldwijde primeur in duurzaamheid te pakken: een ‘gouden’ CSC-certificatie voor al haar 32 betoncentrales. Met dit certificaat garandeert Mebin klanten duurzame betonmortel.

CSC staat voor Concrete Sustainability Council, een initiatief van de internationale cement- en betonindustrie. CSC vervangt het bestaande Nederlandse keurmerk Beton Bewust en gaat ook verder in duurzaamheid. CSC zorgt ervoor dat producenten in de betonindustrie duurzaamheid aantoonbaar maken en richt zich op de gehele keten. Zo wordt onder andere de duurzame ontwikkeling met betrekking tot de verantwoorde en transparante herkomst van grondstoffen beoordeeld.

“Klanten van Mebin hebben belang bij leveranciers die duurzaamheid kunnen aantonen”, zegt Ronel Dielissen-Kleinjans, algemeen directeur Mebin. “Met CSC Goud wordt deze zekerheid gegeven. De klanten kunnen hun positie in duurzaamheid versterken ten opzichte van hun opdrachtgevers. En daar is vraag naar. Dat alle Mebin centrales CSC Goud hebben gekregen, is gemakkelijk voor de klanten en voor Mebin een mooie opsteker.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.