#Duurzaam Bouwen

Natuurinclusief bouwen: zo doe je dat

Vogelbescherming Nederland, de Zoogdiervereniging en provincie Noord-Brabant hebben een video uitgebracht over natuurinclusief bouwen. Experts uit de bouw, vastgoed en groene sector geven daarin concrete tips op welke manieren je toekomstigbestendig kunt bouwen.

Door natuurinclusief te ontwerpen en te bouwen, creëer je een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving. Voor mensen en voor de natuur. Groene dorpen en steden zorgen voor verkoeling in de zomerhitte, zuiveren de lucht, vangen overtollig regenwater op en bieden volop ruimte aan mede-stadsbewoners, zoals de huismus, gierzwaluw, merel of gewone dwergvleermuis.

Toolbox

Wil je meer praktische informatie over maatregelen waarmee je projecten natuurinclusief kunt maken? Er is een Toolbox Natuurinclusief Bouwen over.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.