#Duurzaam Bouwen

Netwerkapp verbindt startups met grownups

Holland ConTech lanceert een netwerkapp voor de bouw-, vastgoed- en infrasector waarmee live matches gemaakt worden tussen startups en grownups.

Bij de profielen van de leden staan antwoorden op vragen zoals: ‘Wie of wat heb je nu nodig voor de volgende stap?’ Zo kunnen de leden met elkaar verbinden, samenwerken en elkaar verder helpen met hun business. Het netwerk bestaat al uit zo’n 60 vernieuwers en dit aantal groeit snel. Deze applicatie is zowel voor Android- als voor IOS per direct beschikbaar op mobiele telefoons en tablets.

Technologische vernieuwing

Met de app is het mogelijk om updates te volgen over de technologische vernieuwingen die voor innovatie en nieuwe kansen zorgen. Speciaal voor de leden van Holland ConTech is deze app ontwikkeld, zodat je 24/7 in contact staat met andere innovators. Ook niet-leden kunnen van de app gebruikmaken. Klik hier om de app te downloaden.

Sabine Schoorl en Wouter Truffino hebben Holland ConTech in 2015 geïntroduceerd in Nederland. ConTech gaat over het toepassen van nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld Big Data, 3D printen, Robotica, Internet of Things, Nieuwe materialen, Alternatieve energie, Slimme software, Drones, Chips, Sensoren, Circulaire economie, Virtual Reality, Augmented Reality of Hologrammen.

https://www.youtube.com/watch?v=HM4sTe7VsVA&feature=youtu.be&utm_source=Perslijst&utm_campaign=3dc6d4bcd8-Persbericht_lancering_netwerkapp3_18_2016&utm_medium=email&utm_term=0_ad5c2c92d1-3dc6d4bcd8-150278865&mc_cid=3dc6d4bcd8&mc_eid=2722ce7095

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.