#Duurzaam Bouwen

NOM Keur voor Hendriks Coppelmans Bouwgroep

Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden heeft van Stroomversnelling het certificaat NOM Keur ontvangen voor het nieuwbouwconcept BudgetRijwoning NOM (nul-op-de-meter).

Hendriks Coppelmans Bouwgroep is het tweede bedrijf in Nederland met NOM Keur op concept voor nieuwbouwwoningen. NOM Keur garandeert het kwaliteitsniveau van deze innovatieve woningen, die net zoveel energie opwekken als ze verbruiken.

De Udense ontwikkelaar en bouwer heeft sinds 2014 al diverse NOM-projecten gerealiseerd. Onder andere in Boekel, Gemert en Haaren. Op dit moment wordt er gewerkt aan bijna 250 NOM-woningen, onder meer in Tilburg, Uden en Vlijmen. Ook op renovatiegebied is Hendriks Coppelmans actief met verduurzaming. Zo paste het bedrijf dit jaar bij een bestaande woning in Deurne het NOM-renovatieconcept toe. Met isolatie van binnenuit is deze woning naar nul-op-de-meter gebracht. Deze aanpak is gericht op een serie van één, ofwel renovatie bij mutatie. Voor minder vergaande nieuwbouw- en renovatieprojecten past de bouwer NOM-readyoplossingen toe. Deze zijn zo voorbereid dat de stap naar nul-op-de-meter in de toekomst heel eenvoudig is.

In Oosteind en Raamsdonksveer heeft het bedrijf de eerste 17 woningen in aanbouw die op concept aan het keurmerk voldoen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.