#Duurzaam Bouwen

NOM-oplossing voor complex van 10 bouwlagen

Met Power Renolution bieden Renolution en IBIS Power de naar eigen zeggen eerste NOM–oplossing voor een hoogbouw complex van 10 bouwlagen.

Power renolution bestaat uit een geïndustrialiseerde, lichte, goed geïsoleerde en luchtdichte gevel, om hoge gebouwen zeer energie zuinig te maken, gecombineerd met een dak oplossing die de resterende energiebehoefte opwekt uit zon en wind.

Renolution en IBIS Power willen hiermee een oplossing bieden voor alle hoogbouw in Nederland. Renolution is de eerste ontvanger van het NOM keurmerk van de Stroomversnelling voor haar Nul op de Meter-woningen. IBIS Power heeft een gecombineerd wind en zonne-energie systeem ontwikkeld, dat modulair geplaatst kan worden op daken van flatgebouwen.

Gecombineerd kunnen zij nu gebouwen van 10 hoog volledig Nul-op-de-Meter maken, terwijl dat momenteel met de huidige middelen maar tot vijf lagen kan.

https://www.youtube.com/watch?v=uymH_liqlqA

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.