#Duurzaam Bouwen

Nuon biedt klanten Energiedak aan

Energieleverancier Nuon gaat klanten het Energiedak aanbieden. Een dak dat met isolatie en zonnepanelen energiebesparing en energieproductie combineert.

Op basis van uitgebreid onderzoek naar de behoeften van klanten is het concept gebouwd rond drie pijlers: gemakkelijk, financieel aantrekkelijk en mooi om te zien. Nuon start dit proefproject in de gemeente Wijchen – de eerste locatie waar het Nuon Energiedak wordt aangeboden. Bij voldoende belangstelling wordt het daarna ook in andere gemeenten aangeboden.

Lagere maandlasten

Uit een analyse van het energieverbruik van Nuon-klanten is gebleken dat honderdduizenden huizen in Nederland een hoge energierekening hebben als gevolg van slechte dakisolatie. Dergelijke huizen zouden baat hebben bij het Nuon Energiedak, omdat de isolatie zorgt voor een veel lager gasverbruik en de zonnepanelen bovendien de stroom opwekken die klanten nodig hebben.

Het Energiedak is een samenwerkingsconcept van Stafier Solar, Velux en IsoBouw. Stafier is de leverancier van een BiPV-systeem dat volledig is afgestemd op de isolatiesystemen van IsoBouw en de dakvensters van Velux.

(Foto via IsoBouw)

2 reacties op “Nuon biedt klanten Energiedak aan

 1. Wij hebben ook interesse ivm nieuwbouw willen ook wel als proef meedoen wonen aan de kust met de meeste zonuren per jaar
  Gr sjors

 2. Mooi systeem
  Wij gaan nieuw bouwen aan de kust wil graag naar dit type dak/zonnepaneel
  Willen ook wel proefproject zijn
  Zijn dus geïnteresseerd
  Gr sjors

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.