#Duurzaam Bouwen

Passiefhuisconcept laagdrempelig met praktijkboek

SBRCURnet en Stichting Passiefbouwen.nl hebben het passiefhuisconcept vertaald naar praktische toepasbaarheid in de vorm van Praktijkboek Passiefhuis. Met dit boek is de methode op een laagdrempelige manier toegankelijk geworden voor de gehele bouwsector.

Het eerste exemplaar is woensdag 30 september 2015 in ontvangst genomen door Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen. Aan de hand van het Praktijkboek Passiefhuis kunnen bouwbedrijven komen tot een beter inzicht en meer vakmanschap in passief bouwen. Deze bewezen techniek zorgt voor forse energiebesparing, die toegepast kan worden bij zowel renovatie als in de nieuwbouw. Namens de Stichting PassiefBouwen.nl overhandigde voorzitter ir. Chris Zijdeveld (links) het boek. Namens SBRCURnet was directeur Jack de Leeuw (rechts) van de partij.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.