#Duurzaam Bouwen

Platform Energetics.nl gelanceerd

Energetics.nl is gelanceerd tijdens de BouwBeurs. Een online platform dat de krachten wil bundelen om het verduurzamen van huizen voor iedereen bereikbaar te maken.

Energetics – een initiatief van Emergo Ventures – is een samenwerking van professionele organisaties die hun producten, diensten en oplossingen niet alleen aan de grote bouwondernemers willen leveren, maar deze ook graag toegankelijk maken voor de particuliere woningbezitter. Het platform begeleidt de huizenbezitter naar een concreet plan voor het energiezuinig maken van hun woning en realiseert dat ook.

Uitvoeringspartners gezocht

Energetics richt zich nu op het opbouwen van het partnernetwerk. Potentiële partners, waaronder die voor de uitvoering, worden uitgenodigd om met hun diensten bij te dragen. Aan de energietransitie, maar vooral ook aan ieders wooncomfort en woonplezier. Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.