#Duurzaam Bouwen

Saint-Gobain gaat in totaaloplossingen denken

Saint-Gobain heeft tijdens Building Holland een nieuw bedrijfsonderdeel geïntroduceerd: Saint-Gobain Solutions. De oprichting past binnen de trend om niet meer onderdeel voor onderdeel te ‘shoppen’, maar gezamenlijk te kijken naar de beste en meest duurzame totaaloplossing voor een project.

Saint-Gobain Solutions richt zich met name op het bieden van projectmatig advies en innovatieve systeemoplossingen. Een voorbeeld daarvan is het nieuwe energie-opwekkende gevelsysteem EnergyFaçade, dat tijdens Building Holland werd gepresenteerd. Oplossingen bieden voor een comfortabele en duurzame leefomgeving is het doel. Daarnaast beantwoorden de oplossingen vragen op het gebied van energiezuinig, efficiënt, snel en kwalitatief hoogwaardig bouwen. Projectadvisering, gezamenlijk met bouwpartners, is een belangrijk onderdeel van Saint-Gobain Solutions.

Oplossing per project

Omdat elk project uniek is, bekijken de adviseurs van Saint-Gobain Solutions per project wat de beste, meest duurzame en kostenefficiënte oplossing is. Er zijn specialisten beschikbaar voor thermische en constructieve calculaties, voor opbrengstberekeningen bij pv-producten, voor advies over detaillering en luchtdichting, en voor het meedenken over het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen als BENG, BREEAM en Nul-op-de-meter. Voor de klant is het grote voordeel dat hij één aanspreekpunt heeft en één leverancier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.