#Duurzaam Bouwen

STIP-certificaat voor Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek heeft het STIP-certificaat ontvangen. Het gevolg van het feit dat er uitsluitend FSC- en PEFC-gecertificeerd hout wordt toegepast in de ramen, deuren, kozijnen en prefab producten die in deze timmerfabriek worden geproduceerd.

Duurzaam ondernemen zit in het DNA van Verweij Houttechniek. Dat er hout wordt verwerkt dat een milieukeurmerk heeft, is niet meer dan logisch en doet Verweij al sinds 1997. “Met het behalen van het STIP-certificaat bevestigen we dat 100% verantwoord hout voor ons de standaard is”, zegt directielid Ruud Verweij. “Nieuw met dit certificaat is dat wanneer we FSC- en PEFC-gecertificeerd hout combineren in één product, onze opdrachtgevers de garantie krijgen dat de producten zijn vervaardigd uit 100% verantwoord hout.”

STIP-certificaat als bewijslast

Kwaliteitsmanager Gerard Overkamp vult aan: “Met STIP worden zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze organisatie de administratieve handelingen vereenvoudigd. Duurzaam ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Hoe gemakkelijker we het met elkaar kunnen maken, des te beter het is voor mens en milieu. Met STIP hebben opdrachtgevers een stuk bewijslast dat ook zij werken met verantwoorde en duurzame materialen.”

Het STIP-certificaat is uitgereikt door Control Union Certifications.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.