#Duurzaam Bouwen

Stroomversnelling lanceert NOM keur in Stappen

VolkerWessels heeft als eerste in Nederland het NOM keur in Stappen behaald en op 28 augustus hiervoor het certificaat ontvangen. (Foto: Stroomversnelling)

Stroomversnelling heeft het NOM keur uitgebreid met NOM keur in Stappen. Dit keurmerk maakt het mogelijk woningen gefaseerd en zonder spijt-investeringen naar nul op de meter te brengen. Elke stap draagt gegarandeerd bij aan het vooraf vastgestelde einddoel. De toevoeging op het NOM keur is door Stroomversnelling ontwikkeld en wordt als eerste toegepast op 63 corporatiewoningen in Oostvoorne. VolkerWessels heeft hiermee als eerste in Nederland het NOM keur in Stappen behaald en op 28 augustus hiervoor het certificaat ontvangen. 

Het NOM keur in Stappen bouwt voort op het in 2017 geïntroduceerde NOM keur. Volgens Stroomversnelling levert het keurmerk een belangrijke bijdrage aan de transitie van de gebouwde omgeving, omdat het nu mogelijk is om de verduurzaming gefaseerd uit te voeren en de totale investeringskosten over een paar jaar te verspreiden.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.