#Duurzaam Bouwen

Subsidie voor zonne-energieprojecten

Bedrijven kunnen tot 18 december 2014 een aanvraag indienen voor de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+). Er is nog ruim drie miljard euro beschikbaar om projecten te ondersteunen. Waaronder zonne-energieprojecten.

In 2013 claimde de zonne-energiesector 121 miljoen euro van het SDE+ budget. Met een verhoging van het budget en minder aanvragen in de beginfase van 2014 zijn de kansen voor zonne-energie in de SDE+ in 2014 goed. Voor 2015 wordt de kans op de subsidie voor zonne-energieprojecten lager geschat, doordat de regeling nieuwe categorieën krijgt.

“Ondernemers die zonne-energieprojecten willen realiseren, moeten nu hun kansen grijpen”, zegt Jorn ten Have, adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. RVO.nl behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

1 reactie op “Subsidie voor zonne-energieprojecten

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.