#Duurzaam Bouwen

TBI nieuw lid Stroomversnelling

TBI is nieuw lid van de Stroomversnelling. Met het zetten van zijn handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst bekrachtigde Harald van Keulen (rechts op de foto), directeur TBI Bouw, dinsdag 10 mei het lidmaatschap van het bouw- en techniekconcern aan het netwerk.

Ambitieuze bouwers, toeleveranciers, corporaties, gemeentes, financiers en netbeheerders werken binnen de Stroomversnelling samen aan de ambitie ‘nul op de meter’, wat staat voor energieneutrale renovaties en nieuwbouw. Met het lidmaatschap verwachten de TBI woningbouwbedrijven ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep nog beter in staat te zijn om hieraan bij te dragen, m.n. op het gebied van NOM-renovaties. Links op de foto Leen van Dijke, bestuursvoorzitter Stroomversnelling.

(Foto: Eveline Keur)

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.