#Duurzaam Bouwen

Uitzet-tuimeldakramen in nieuwe serie FAKRO

FAKRO heeft haar aanbod uitgebreid. Onderdeel ervan zijn nieuwe luxe uitzet-tuimeldakramen, met een glasoppervlak tot meer dan twee vierkante meter.

De ingenieurs van FAKRO hebben solide technische oplossingen ontwikkeld voor eenvoudige bediening van de grote ramen, die kunnen worden voorzien van drievoudige beglazing. Dakramen dus die ook toe te passen zijn in nieuwbouwwoningen die worden gebouwd volgens de BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). De uitzet-tuimeldakramen zijn traploos te openen tot een hoek van 45 graden. De ramen zijn robuust van buiten en elegant van binnen, en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Bovendien is in het ontwerp al rekening gehouden met hergebruik van productonderdelen en materialen.

FAKRO Nederland is met de nieuwe productenserie aanwezig op de BouwBeurs, die van 4 tot en met 8 februari 2019 plaatsvindt in de Utrechtse Jaarbeurs.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.