#Duurzaam Bouwen

Ventilatieberekeningsprogramma up-to-date

Duco Ventilation & Sun Control heeft haar ventilatieberekeningsprogramma vernieuwd. De tool werd aangepast aan de huidige normen op het vlak van woningventilatie en voldoet daarmee aan de eisen van het Bouwbesluit.

Handmatig de ventilatiecapaciteit van woningbouw toetsen, kost veel tijd. De vraag is vervolgens of deze berekening compleet dan wel correct is. Duco Ventilation & Sun Control ontwikkelde daarvoor een handige tool. Een volledig vrij te gebruiken ventilatieprogramma waarmee de gebruiker na het doorlopen van enkele stappen een kloppende ventilatieberekening in handen heeft. Gemakkelijk in gebruik en efficiënt, met heldere aanwijzingen en toelichtingen, aldus de ventilatiespecialist uit Veurne, België.

Die online tool is onlangs aangepast aan de huidige normen inzake woningventilatie en dus aan de eisen van het Bouwbesluit.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.