#Duurzaam Bouwen

Video: Vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT 2022 in beeld

De gevel van de Brabanthallen met de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT.

Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 vonden in de Brabanthallen in Den Bosch de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT plaats. De redactie van Aannemer bezocht woensdag 18 mei beide vakbeurzen en maakte enkele videoverslagen – bekijk ze hieronder!

Waar bij MONUMENT qua exposanten en kennisprogramma de focus lag op de restauratie van monumentale panden, lag die bij RENOVATIE meer op de renovatie van grootschalige projecten. Hoe dan ook: duurzaamheid liep als een rode draad door de beide beurzen heen.

Broer Feenstra (adjunct-hoofdredacteur Eisma’s Schildersblad) deed verslag van de eerste dag, Wouter de Vries (hoofdredacteur Bouwwereld & Aannemer) van dag twee, en Jan-Maurits Schouten (hoofdredacteur SchildersVakkrant & Het Houtblad) van de derde dag.

Volgend jaar worden beide beurzen opnieuw georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch, en wel van dinsdag 23 t/m donderdag 25 mei 2023 – noteer deze data alvast in je agenda!

Dit was vakbeurs MONUMENT 2022

Dit was vakbeurs RENOVATIE 2022

Dag 3: Donderdag 19 mei 2022

Dag 2: Woensdag 18 mei 2022

Dag 1: Dinsdag 17 mei 2022

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.