#Duurzaam Bouwen

Warmtewet belicht in nieuw boek

Op 20 december 2013 verschijnt ‘Warmte – wet, regelgeving en toelichting’. Een boek dat helpt bij de toepassing van de Warmtewet die per 1 januari 2014 in werking treedt.

Het uitgangspunt van de Warmtewet is dat iedereen tegen betaalbare prijzen over warmte moet kunnen beschikken. Ongeacht met welke technologie de warmte wordt opgewekt. De wet beperkt zich overigens tot levering aan kleinverbruikers.

In de nieuwe publicatie van Uitgeverij Aeneas en advocaten- en notarissenkantoor Eversheds is te lezen wat de wet brengt en op welke situaties de wet ziet. Naast een overzicht van de Warmtewet en de onderliggende regelgeving, is een artikelsgewijze toelichting opgenomen op basis van de kamerstukken. Gevolgd door de integrale tekst van wet- en regelgeving.

Het 176 pagina’s tellende boek ‘Warmte – wet, regelgeving en toelichting’ (ISBN 978-94-6104-032-9) is handig voor onder meer energie-, bouw- en installatiebedrijven.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.