#Duurzaam Bouwen

Welke BENG-cursus heeft u nodig?

Met de invoer van de NTA 8800 en de nieuwe BENG-eisen gaat er veel veranderen. Maar elke informatie relevant voor u is, hangt sterk samen met het soort werkzaamheden dat u verricht. Softwareontwikkelaar Uniec 3 heeft uitgezocht welke cursus het beste aansluit bij verschillende werkzaamheden.

  • U neemt deel aan bouwteamvergaderingen van nieuwbouw projecten.
  • U bent betrokken bij energieprestatieberekeningen van nieuwbouw projecten maar bent niet degene die de omgevingsvergunning indient.
  • U maakt nu EPC-berekeningen van nieuwbouw projecten voor indiening bij de omgevingsvergunning en wilt dat voorzetten onder de NTA 8800.
  • U bent nu gediplomeerd EPN-adviseur die energielabels opstelt of EPV berekeningen maakt en wilt dit blijven doen onder de NTA 8800.
  • U bent nu gediplomeerd EPA-adviseur die energielabels opstelt en wilt dit blijven doen onder de NTA 8800.

Voor projecten die doorlopen in 2021 wilt u nu natuurlijk de juiste keuzes maken. Daarom is het raadzaam om regelgeving rondom oplevering en effecten van de NTA 8800 te weten. Dat, samen met BENG concepten, bespreekt Uniec 3 tijdens het eerste scholingsmoment, de kennissessie BENG. Het is ook verstandig om tijdig te beginnen met software- en examentraining.

Lees meer over de cursussen van Uniec 3 op hun website.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.