#Duurzaam Bouwen

Wolfgang Feist spreekt op Renovatie 2022

Professor Dr. Wolfgang Feist, deskundige op het gebied van zeer energiezuinig bouwen en renoveren, zal op 17 mei spreken tijdens de Renovatiebeurs 2022.

Passiefhuis

De boodschap van Feist is duidelijk: energie-efficiëntie in de gebouwde omgeving is dé weg naar een duurzame toekomst en onafhankelijkheid van externe energielevering en fossiele brandstoffen. In zijn lezing zal Feist duidelijk maken waarom juist renovatie met passiefhuis-componenten zo aantrekkelijk is. Ook gaat hij in op het initiatief ‘Energie Effizienz JETZT! door het Passive House Institute (PHI). Verder vertelt hij over goed toepasbare passiefhuis-componenten, de kwaliteitsborging met EnerPHit en de nodige competentie van ontwerpers en vakmensen.

Vragen stellen

Na de lezing is er nog een Q&A, waarin het publiek vragen kan stellen en er gediscussieerd kan worden over het betaalbaar en sociaal houden van de energietransitie. De Renovatiebeurs 2022 is – na voorregistratie – gratis toegankelijk voor professionals. De lezing van Feist vindt plaats op dinsdag 17 mei van 16.15 tot 17.00 uur.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.