#Hoogste punt

Bal gehakt bij hoogste punt-lunch

De bouw van het project 45 woningen Hof van Harinxma in Sneek heeft donderdag 24 mei het hoogste punt bereikt. Voor de bouwplaatsmedewerkers was er volgens goed gebruik iets extra’s: zij werden tijdens de lunch getrakteerd op een bal gehakt.

Voor twee kopers werd het een heel bijzonder officieel moment, zij mochten een aantal dakpannen leggen. Aansluitend hesen enkele kinderen van de kopers gezamenlijk de Friese vlag in top en werd de officiële handeling feestelijk afgerond met een confettischot.

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede en Friso Bouwgroep uit Sneek ontwikkelden dit project in samenwerking met de gemeente Súdwest-Fryslân. Koopmans Bouwgroep ontfermt zich ook over de realisatie. Kenmerkend voor de woningen – volgens het concept lekkerEIGENhuis –zijn de diversiteit aan gevelbeelden en de binnentuin. Elke woning in de rij heeft zijn eigen uitstraling. De verschillende steenkleuren en afwisseling in de kapvorm zorgen voor een gevarieerd straatbeeld.

Voor de bouwvak worden de eerste woningen opgeleverd; het totale project moet in het najaar af zijn.

Heb je ook een hoogste punt gevierd? Zend hem hier in.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.