#Hoogste punt

Hoogste punt voor hoogste toren

J.P. van Eesteren plaatste medio december 2017 de vlag op de Amstel Tower. Hiermee vierde het bouwbedrijf het bereiken van het hoogste punt van het in aanbouw zijnde multifunctionele gebouw. Vanaf de grond meet de nieuwe toren voor opdrachtgever Provast nu exact 103 meter en is daarmee de hoogste binnen de ring van Amsterdam.

Met de vlag in top deden de bouwplaatsmedewerkers zich tegoed aan taart, bier, nootjes en bitterballen. Hen wacht nog een flinke uitdaging tijdens de afbouw van de appartementen. De omvang van de bouwplaats is namelijk zeer beperkt. Daarnaast mogen de hotelgasten – de onderste zes verdiepingen vormen het hotelgedeelte – straks zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Het hotel wordt op 2 maart 2018 opgeleverd; het woongedeelte op 18 mei.

Heb je ook een hoogste punt gevierd? Zend hem hier in

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.