#Hoogste punt

Kopers leggen eerste dakpannen

Kopers leggen eerste dakpannen.

Op de bouwlocatie van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep in de Doetinchemse wijk Vijverberg-Zuid was het 22 november 2017 feest. De bouw van de 21 woningen bereikte het hoogste punt en dat werd gevierd met alle toekomstige bewoners, bouwplaatsmedewerkers en betrokken relaties.

Voor enkele kopers werd dit een heel speciaal moment. Aan hen de eer om de eerste dakpannen te leggen, onder toeziend oog van de uitvoerder. Extra aandacht was er ook voor de bouwers. Zij kregen tijdens de lunch een schnitzelmenu als dank voor hun getoonde inzet en arbeid. Koopmans verwacht de eerste woningen – een eigen ontwikkeling volgens haar woonconcept beterBASIShuis – in april 2018 te kunnen opleveren.

Heb je ook een hoogste punt gevierd? Zend hem hier in

1 reactie op “Kopers leggen eerste dakpannen

  1. Dankjewel voor dit artikel over de bouw van deze woningen. Wat leuk dat zo ceremonieel de bewoners zijn uitgenodigd om de eerste dakpannen te leggen. Zo kun je leuk terugdenken aan deze fase.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.