#Hoogste punt

Oudste en jongste koper leggen dakpannen

Koopmans Bouwgroep vierde dinsdag 11 september een feestje: de bouw van acht conceptwoningen in de Doetinchemse wijk Wijnbergen bereikte het hoogste punt. Een speciaal moment voor de jongste en de oudste koper. Aan hen de eer om de eerste dakpannen in het project te leggen.

Dit officiële moment werd gevierd met alle toekomstige bewoners, bouwplaatsmedewerkers en betrokken relaties in dit project, onder wie de keukenleverancier, makelaar en notaris. Als dank voor hun goede inzet werden de bouwvakkers tijdens de schaft getrakteerd op een bal gehakt. Roel Wijlens, adjunct-directeur bij TBI-onderneming Koopmans, sprak een kort woordje tot alle aanwezigen en aansluitend werd er met elkaar getoost op deze mijlpaal.

De acht woningen zijn de laatste van in totaal 26 woningen die Koopmans hier ontwikkelt en bouwt. Volgens haar eigen woonconcept beterBASIShuis. Kenmerkend voor dit woonconcept zijn de diverse mogelijkheden aan indeling en uitstraling. De kopers hadden diverse keuzes, zoals de mogelijkheid voor een dakkapel, maar ook voor een uitbouw of openslaande tuindeuren. Hierdoor krijgen de woningen allemaal hun eigen uitstraling. Kenmerkend van deze conceptwoningen is ook het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de onderhoudskosten laag zijn en de woningen een optimale energieprestatie leveren.

Heb je ook een hoogste punt gevierd? Zend hem hier in.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.