#Hoogste punt

Uur lang onbeperkt snacks eten

Recent heeft er op het project ‘Tuinen van Morgenstond’ in Den Haag een hoogste punt viering plaatsgevonden. De ‘Tuinen van Morgenstond’ wordt voor woningcorporatie Staedion gerealiseerd in samenwerking met de Koninklijke VolkerWessels ondernemingen Loostad Vastgoedontwikkeling, Ufkes Apeldoorn en IBB Kondor uit Oegstgeest. De uitvoering van het project ligt voor op schema. In deze hectische markt en drukke tijd best bijzonder.

Als blijk van waardering naar alle betrokken bouwplaatsmedewerkers hebben de Volkerwesselsondernemingen Loostad, IBB Kondor en Bouwbedrijf Ufkes het bereiken van het hoogste punt gevierd. Hiervoor hebben ze van 12:00 tot 13:00 uur een snackwagen laten komen. Alle medewerkers op de bouwplaats konden in dit uur onbeperkt snacks eten en drankjes (uiteraard alcoholvrij) drinken. De snacks waren een welkome aanvulling op de lunch op het middaguur en de medewerkers genoten zichtbaar van dit feestelijke moment.

Wil je het project volgen, zien wat de huidige stand van het project is of bekijken hoe het gehele verloop van het bouwproces tot op heden is verlopen, bekijk dan de bouwwebcam die op dit werk gericht staat.

Heb je ook een hoogste punt gevierd? Zend hem hier in.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.